نرم افزار سامانه مودیان مالیاتی

سامانه مودیان مالیاتی tp.tax.gov.ir، سامانه ای می باشد که از طریق ورود به سایت آن، مودیان مالیاتی مشمول را قادر می سازد تا برای ثبت نام، ارسال صورت حساب الکترونیکی و اتصال پایانه های فروشگاهی خود با کمک نرم افزار واسط سامانه مودیان مالیاتی اقدام کنند. تمامی صاحبان مشاغل (صنفی و غیرصنفی) و اشخاص حقوقی موظف هستند که در این سامانه ثبت نام کنند.

سامانه مودیان را گران نخرید

نسخه اصناف

سامانه مودیان + نرم افزار حسابداری ویژه اصناف خرد

3,200,000

نسخه حرفه ای

سامانه مودیان + نرم افزار حسابداری ویژه شرکت های بزرگ

5,800,000

نرم افزار واسط سامانه مودیان

درخواست دمو

کلیه شرکت ها از زمانی که قانون پایانه های فروشگاهی به تصویب رسید و همچنین سامانه مودیان راه اندازی شد، موظف به ارسال صورت حساب الکترونیکی توسط نرم افزا واسط سامانه مودیان گیتی حساب در این سامانه می باشند. در این خصوص و در ابتدای کار، هیچ راهکاری برای مودیان ارائه نشد تا مودیان و شرکت ها مجبور به مراجعه به شرکت های معتمد و یا استفاده از نرم افزار و آموزش حسابداری برای ارسال فاکتورها نشوند. این مساله مشکلات بسیاری برای فعالان اقتصادی ایجاد کرد و نارضایتی آنها را در پی داشت.

نارضایتی ها به اندازه ای بود که حتی برخی از شرکت ها تصمیم گرفتند تا مانند گذشته و از طریق گزارشات فصلی وظایف خود را به عنوان مودی انجام دهند. اما این مساله خود نیز مشکلات دیگری را ایجاد کرد که اصلی ترین آنها جریمه 10 درصدی بود که شامل هیچ یک از بندهای بخشودگی نمی شد. در واقع در صورت جریمه مودی، وی باید این جریمه 10 درصدی را پرداخت می کرد.

در ادامه باید اضافه کنیم که این جریمه تراز مالی شرکت ها را شدیدا بر هم می زد. برای حل این مشکلات استارت های فعال، سعی کردند تا با راه اندازی نرم افزار واسط سامانه مودیان این مشکلات را برطرف نمایند. در حقیقت این نرم افزار را می توان پاسخی به نیاز مودیان دانست. در ادامه قصد داریم در این خصوص اطلاعات بیشتری را با شما به اشتراک بگذاریم.

آموزش نحوه دریافت کلید خصوصی و عمومی سامانه مودیان مالیاتی

 

نرم افزار واسط سامانه مودیان مالیاتی

چگونه می توان نرم افزار واسط سامانه مودیان را به کارپوشه سامانه مودیان مالیاتی متصل نمود؟

پس از ثبت نام در سامانه، مودیان می توانند فایل های کلیدهای خصوصی، عمومی و csr ساخته شده را دریافت کنند. این اطلاعات به همراه اطلاعات شناسایی و کد شناسه یکتای شرکت را باید در بخش فروشنده وارد کنید. اگر این مراحل را به درستی انجام دهید می توان از اتصال نرم افزار واسط سامانه مودیان به کارپوشه سامانه اطمینان حاصل کنید.

نرم افزار واسط سامانه مودیان چگونه کار می کند؟

با استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان، مودیان مالیاتی می توانند برای ارسال صورت حساب های خود در هر زمانی اقدام نمایند و تایید ارسال آنها را از سامانه دریافت کنند. حتی می توان پس از ارسال صورت حساب ها و برای آگاهی از وضعیت فاکتورها از سامانه استعلام بگیرند.

البته لازم به ذکر است به منظور استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان، باید قبلا برای امضای صورت حساب های خود یک توکن سخت افزاری تهیه کنید. ارسال صورت حساب ها پس از اتصال این توکن به نرم افزار امکان پذیر خواهد بود. بنابراین وجود این توکن ضرورت دارد.

امکانات نرم افزار واسط سامانه مودیان

  • مستقیما به سامانه مودیان متصل می گردد.
  • استفاده از نرم افزار تحت وب انجام می گیرد.
  • بر اساس ویژگی های شرکت می توان پلن مورد نظر را انتخاب نمود.
  • مدیریت خدمات و کالا در نرم افزار امکان پذیر است.
  • از طریق این نرم افزار می توان فاکتورها را ویرایش و یا اصلاح نمود.

نرم افزار واسط سامانه مودیان

 

معایب نرم افزار واسط سامانه مودیان

تنها عیبی که استفاده از این نرم افزار می تواند داشته باشد این است که گزارش فاکتورها خارج از نرم افزار حسابداری قابل دسترسی خواهند بود. این موضوع عیب بزرگی است که به دلیل عدم سینک با نرم افزار حسابداری است.

مزایای نرم افزار واسط سامانه مودیان

استفاده از این نرم افزار هزینه زیادی برای مودیان ندارد و این موضوع می تواند از نظر آنها حائز اهمیت باشد. علاوه بر این، با استفاده از آن دیگر نیازی به تعویض نرم افزار حسابداری احساس نمی گردد. امکان استفاده تحت وب و ویژگی کانورت بودن نرم افزار نیز از مزایای دیگر آن به شمار می رود.

لازم به یادآوری است که این نرم افزار تخصصی برای ارسال صورت حساب های الکترونیکی مودیان در نظر گرفته شده است. در صورتی که افراد به هر دلیلی موفق به ارسال الکترونیکی فاکتورهای فروش خود به سامانه مودیان مالیاتی نشوند، ناگزیر باید برای این کار به شرکت های معتمد مالیاتی مراجعه کنند. در این صورت بایستی برای ارسال فاکتورهای خود به شرکت معتمد هزینه بپردازند.

آیا امکان ویرایش فاکتورهای ارسالی در سامانه واسط وجود دارد؟

در فرایند ارسال فاکتور در سامانه مودیان رایگان ممکن است به دلیل بی دقتی به هنگام ثبت فاکتورها، اشتباهی رخ دهد. به نظر شما آیا می توان این اشتباه را ویرایش و یا اصلاح نمود؟ در پاسخ این سوال باید بگوییم که در این سامانه امکان اصلاح اطلاعات درج شده وجود ندارد و به همین دلیل باید ارسال اطلاعات را با دقت بیشتری انجام دهید.

اما نگران نباشید زیرا هر کاری راه حلی دارد. برای ویرایش فاکتوری که با اطلاعات اشتباه ارسال شده است، می توانید اقدام به ارسال صورت حساب اصلاحی کنید. حتی می توان صورت حساب ارسالی را ابطال و صورت حساب جدید را با اطلاعات صحیح ارسال نمود. البته که بهترین گزینه برای جلوگیری از مشکلات بعدی و دوباره کاری، دقت بیشتر در زمان ثبت اطلاعات است.

درخواست دموی رایگان سامانه مودیان

جهت دریافت مشاوره رایگان و درخواست دموی سامانه مودیان تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول نرم افزار واسط سامانه مودیان مالیاتی

صدور صورتحساب الکترونیکی در ایران به صورت زیر انجام می‌شود:

شماره‌گذاری صورتحساب: قبل از هر چیز، باید یک شماره‌ی منحصربه‌فرد به هر صورتحساب اختصاص داده شود.
تعیین نوع فاکتور: باید مشخص کنید که صورتحساب شما جزء فاکتورهای خرید یا فروش محسوب می‌شود.
وارد کردن اطلاعات صورتحساب: شامل نام و آدرس شرکت، شماره مالیاتی، تاریخ صدور و سایر جزئیات است.
اضافه کردن محصولات / خدمات: باید جزئیات محصولات یا خدمات ارائه شده را به همراه قیمت و تعداد آنها در صورتحساب وارد کنید.
محاسبه مالیات: باید مبلغ مالیات ارزش افزوده (مالیات بر ارزش افزوده) را بر اساس قوانین مالیاتی محاسبه کنید.
جمع بندی: پس از اضافه کردن تمام جزئیات صورتحساب، باید مجموع فاکتور را محاسبه کنید و در انتها شماره حساب و شرایط پرداخت را ارائه دهید.
صدور: در نهایت، صورتحساب الکترونیکی خود را با استفاده از یک نرم‌افزار صدور صورتحساب الکترونیکی به همراه فایل

سامانه مودیان، یک سامانه آنلاین برای پرداخت وجوه به صورت الکترونیکی است که توسط شرکت ملی پرداخت الکترونیک ایران (شپا) راه اندازی شده است. ثبت صورتحساب در این سامانه به معنای ثبت فاکتورها و صورتحساب‌های خرید و فروش در سامانه است. با ثبت صورتحساب در این سامانه، شما می‌توانید از امکانات مختلفی نظیر پرداخت آنلاین، صدور فاکتور الکترونیکی و انجام عملیات مالی مرتبط با حساب خود در سامانه بهره‌مند شوید. البته ثبت صورتحساب در این سامانه رایگان است و هیچ هزینه‌ای بابت آن متقبل نمی‌شوید

سامانه مودیان مالیاتی یا همان سامانه ثبت نام مشمولین مالیاتی، برای افرادی که دارای شناسه ملی هستند و دارای درآمدی است که مشمول مالیات است، الزامی می‌باشد. به عبارت دیگر، افرادی که دارای درآمد حقوقی، حقوقی – مستمری، حقوقی – پورسانت، حقوقی – روزانه، حقوقی – بن‌کارت، حقوقی – قراردادی و … هستند، باید در این سامانه ثبت نام کنند. همچنین افرادی که فعالیت اقتصادی خود را با شخص حقوقی و یا شرکت‌های تجاری انجام می‌دهند نیز باید ثبت نام کنند

در مورد حد نصاب مبلغ صدور فاکتور فروش، قوانین و مقررات ممکن است در هر کشور و منطقه متفاوت باشد. به طور کلی، در بسیاری از کشورها، شرکت‌ها باید فروش خود را با صدور فاکتور ثبت کنند، اما حد نصاب مبلغی که باید برای صدور فاکتور در نظر گرفته شود ممکن است متفاوت باشد. برای مثال، در برخی کشورها مانند ایران، حد نصاب مبلغ صدور فاکتور فروش توسط شرکت‌ها برابر با ۲۵۰ هزار تومان است. با این حال، در سایر کشورها مانند ایالات متحده، هیچ حد نصاب مشخصی برای صدور فاکتور فروش وجود ندارد و شرکت‌ها باید تمامی فروش خود را با صدور فاکتور ثبت کنند. به هر حال، برای دقیق‌تر دانستن قوانین و مقررات مربوط به صدور فاکتور فروش در منطقه خود، به سازمان‌های مالی و حسابداری محلی خود مراجعه کنید.

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *